ReUnify Group lanserar Retune Cyber Security för att möta efterfrågan på it-säkerhetsexperter

Publicerat

ReUnify Group, en framstående leverantör av tekniklösningar och konsulttjänster, meddelar idag lanseringen av Retune CyberSecurity, ett nytt konsultbolag som kommer att specialisera sig på att tillhandahålla högkvalitativ rådgivning och expertis inom it-säkerhet. Retune Cyber Security är nästa steg i gruppens expansiva tillväxtstrategi för att erbjuda ett komplett utbud av lösningar till sina kunder.

ReUnify Group startar nu ett nytt systerbolag, Retune Cyber Security, som kommer bestå av konsulter med spetskompetens inom it-säkerhet för att möta de ökande behoven och riskerna inom it-säkerhet som företag, oavsett storlek, står inför. Retune Cyber Security kommer erbjuda skräddarsydda konsulttjänster inom it-säkerhet för företagsledningar, CIOs och andra säkerhetsansvariga.

Med en stark övertygelse om att företag, oavsett storlek, står inför en alltmer komplex och varierad riskmiljö, strävar Retune Cyber Security efter att leverera expertis och erfarenhet inom både it-säkerhet och informationssäkerhet. Genom att kombinera bred kunskap med spetskompetens kommer företaget att kunna erbjuda skräddarsydda rådgivningstjänster till företagsledningar samt konkreta lösningar och stöd till CIOs och andra säkerhetsansvariga.

Per Sällström kommer axla rollen som vd för bolaget och tillträder från och med 15 maj. Per är en erfaren branschexpert med över 35 års erfarenhet från ledande befattningar inom tekniksektorn som verksamhetschef, försäljningschef, konsultchef och it-arkitekt hos företag som Merkantildata, Atea, Capgemini och Advenica.

​​​​​​​– Jag är medveten om att it-säkerhetsområdet är överhettat och kommer att förbli så under lång tid framöver. Många företag har drabbats och fler är oroliga. Därför strävar vi nu efter att bygga en elitstyrka inom området. Vi satsar på bredd med spets vilket kan tyckas paradoxalt men målsättningen är klar, vi skall bygga det absolut bästa laget med personer som har de förmågor och den erfarenhet som marknaden efterfrågar idag och i morgon.

Vårt mål är att inte bara identifiera utmaningar och presentera lösningar, utan också att genomföra verkliga förändringar. Endast då kan vi uppnå full effekt och systematiskt arbeta mot nya utmaningar,” säger Per Sällström, vd för Retune Cyber Security.

​​​​​​​– Med ständigt nya hot och väl organiserade hotaktörer behöver svenska bolag en pålitlig partner med rätt kunskaper, som finns där då det väl gäller. Tillsammans kan vi höja beredskap, medvetenhet och ta oss an dagens och framtidens säkerhetsutmaningar, säger Niclas Kjelin, CTO Retune Cyber Security.

Både Per och Niclas är delägare samt en del av bolagets styrelse

Retune Cyber Security strävar efter att bli den självklara konsultpartnern för företag som behöver expertrådgivning inom områden som it-rätt, brandväggar, efterlevnad av regulatoriska krav samt förebyggande, minskning och hantering av de allt vanligare cyberattacker som hotar dagens digitala landskap.

Läs fler nyheter