Utmanaren inom it och telekom

Att it och telekom ska smälta samman har det pratats om i många år. Därför bildade grundarna av Retune och Tillmobil en ny bolagsgrupp, ReUnify Group, tillsammans med Sobro som ägarpartner. ReUnify Group innefattar Retune, Tillmobil, Reswitch och Retune IT Management.

Såväl Tillmobil som Retune har sedan start haft en långsiktig tillväxtstrategi som har syftat till att komplettera befintlig verksamhet och utveckla erbjudandet för sina kunder. Den strategiska visionen har alltid varit att kunna erbjuda en komplett helhetslösning inom it-infrastruktur och telekom samt bli en av de mest attraktiva arbetsplatserna i Sverige.

Under 2022 bildades därför ReUnify Group där Retune’s tjänsteutbud inom molnbaserad infrastruktur, säkerhet och konsulttjänster kombineras med Tillmobils tjänster inom telefoni, växeltjänster och hårdvara, Reswitch’s moderna och molnbaserad växellösning och spetskompetens inom förändring, effektivistering och it-ledning från Retune IT Management.

Samtliga bolag är entreprenörsdrivna med starka värderingar och fokus på att leverera tjänster och en kundupplevelse i absolut framkant. Genom att samla vardera bolags expertis under samma tak gör att man blir än mer relevant för kunder som ställer höga krav på sina it-och kommunikationsplattformar.

Omsättningen prognostiseras för år 2023 till ca 200 MSEK med fler än 100 medarbetare.

Genom att förena it och telekom där varje del av gruppen är specialiserade inom sitt område gör att vi kan skapa en riktig utmanare till de stora aktörerna i branschen och erbjuda våra kunder ett komplett erbjudande.