35 procent omsättningsökning för Reunify Group första halvan av 2023

Publicerat

När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna berätta att Reunify Group, med bolaget Retune och Tillmobil, som lok har ökat omsättningen med 35 % jämfört med samma period förra året! Dessutom har lönsamheten hängt med och är på en mycket stabil nivå. Såväl Retune som Tillmobil medverkar lika mycket till denna tillväxt och vi har under våren sett många affärer där vi kombinerar vårt kunnande inom it och telekom för kundens bästa.

Resan fortsätter

Och satsningen fortsätter. Vi har tidigare berättat att vi i början av året skapade vårt först specialistbolag, Retune IT Management, och under maj såg det andra dagens ljus, nämligen Retune Cyber Security. Via dessa båda bolag kan vi stötta våra kunder på ett nytt sätt i områden som med tanke på utvecklingen i världen är allt viktigare. Att välja rätt väg i digitaliseringsresan samtidigt som man inte får tulla på säkerheten blir allt viktigare för företagens fortsatta utveckling och lönsamhet. Mycket av arbetet med att skapa en stabil, säker och framtidssäkrad it-plattform börjar med att tänka rätt när man väljer sin miljö och sina applikationer, så därför kommer vi också att introducera ett tredje specialistbolag den 1 september, Retune Buy IT. Här samlar vi experter på it-inköp och leverantörshantering för att hjälpa de många företag och it-chefer som inte har möjlighet att ha en egen inköpsavdelning. Men mer om detta efter sommarledigheten.

Vår vision

Vår vision i Reunify Group är att leverera it-och telekomtjänster på ett sömlöst sätt för en betydligt ökad kundnytta och kostnadseffektivitet. Det gör vi genom de många otroligt kunniga medarbetare som är specialister inom sina respektive områden och en väl utbyggd, säker och modern tjänsteportfölj för molnresan. Om du vill veta mer om oss, som kund, partner eller medarbetare, så tveka inte att höra av dig. Vår tillväxt skapar många möjligheter!

Läs fler nyheter