Retune Cyber Security och Covr Security stärker samarbetet

Publicerat

Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för att möta de ständigt ökande hoten inom bank- och finanssektorn. Detta partnerskap är en strategisk satsning för att fortsätta erbjuda högkvalitativa säkerhetslösningar till sina kunder.

Covr Security AB är en ledande leverantör av säkerhetslösningar för mobila enheter, medan Retune Cyber Security AB är ett framstående företag inom cybersäkerhetsbranschen. Genom att kombinera sina kunskaper och expertis kommer de båda företagen att kunna erbjuda en ännu starkare och mer omfattande säkerhetsplattform för att skydda bank- och finansinstitut mot cyberhot.

–  Vi är väldigt nöjda med att ingå detta partnerskap med Retune Cyber Security AB. I en värld av ständigt ökande hot, inte minst inom bank- och finanssektorn, är det avgörande att samarbeta med branschledande experter för att erbjuda de bästa möjliga säkerhetslösningarna, säger Patrik Malmberg, CEO och medgrundare av Covr Security AB.

Det nya samarbetet mellan Retune Cyber Security AB och Covr Security AB kommer möjliggöra en kombination av teknik, erfarenhet och resurser för att utveckla och leverera de bästa säkerhetslösningarna på marknaden. Genom att arbeta tillsammans kommer de båda företagen att fortsätta driva innovation och förstärka sin ställning som ledande aktörer inom cybersäkerhetsbranschen.

–  Vi ser med tillförsikt framåt och är övertygade om att detta partnerskap kommer att stärka våra möjligheter att möta och överträffa våra kunders behov. Covr Security AB är kända för sin innovativa och användarvänliga plattform för mobilsäkerhet. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en heltäckande säkerhetslösning som effektivt skyddar våra kunders tillgångar och integritet, säger Per Sällström, vd för Retune Security AB.

Läs fler nyheter