ReUnify Group förvärvar Trecom och stärker sin position som marknadens mest kompletta Telekomgrupp.

Publicerat

Reunify Group är en företagsgrupp som med stor passion och stark tilltro valt att utmana sättet marknaden både köper in och levererar tjänster inom telekomsektorn. Genom heltäckande och starkt kompletterande spetsbolag erbjuder Reunify Group ett unikt tjänsteutbud som skapar avgörande fördelar för våra kunder. Tillväxtplanen är ambitiös och långsiktig där vi kompletterar vår egen höga organiska tillväxt med strategiska förvärv och tillgången till väldigt drivna entreprenörer.

Det är med stor glädje Reunify Group nu kan meddela förvärvet av Trecom. Trecom är en väletablerad verksamhet inom företagstelefoni med kontor i Jönköping och Göteborg och har en väldigt stark organisation bakom sig. Förutom att gruppen stärks och växer, så innebär även förvärvet att Reunify Group utökar sin geografiska täckning.

”Trecom är ett väldigt starkt tillskott som gör Reunify Group än mer slagkraftigt samtidigt som vi utökar vår geografiska närvaro. Edvin och Johan som är grundare och ledande inom Trecom är dessutom en typ av personer och entreprenörer som är precis vad vi söker efter. Otroligt affärsdrivna, kreativa och kunniga. Detta samtidigt som de delar vår vision och bild av att tillsammans blir vi flera gånger starkare än vad vi är var och en för sig. Att Trecom väljer att bli en del av Reunify Group är en kvalitetsstämpel på vår vision och analys av marknadens behov. Vi är fast beslutna av att bli nummer ett på marknaden och förvärvet av Trecom är en viktig pusselbit i vår resa”, säger Jim Roslund, Reunify Group.

“Det är med stor entusiasm och optimism som vi på Trecom välkomnar möjligheten att ansluta oss till Reunify Group. För oss är detta inte bara ett förvärv, det är början på ett nytt kapitel där vi tillsammans kommer att forma framtidens telekombransch. Genom att förena våra resurser och kompetenser skapar vi en kraftfull allians som inte bara stärker vår närvaro på marknaden, utan också öppnar upp för nya spännande möjligheter till samarbete och tillväxt.

Vi är övertygade om att vår gemensamma vision och vårt engagemang för att leverera exceptionella tjänster till våra kunder kommer att driva oss framåt. Tillsammans kommer vi att fortsätta utmana status quo och forma branschens framtid på våra egna villkor. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa in i framtiden som en del av Reunify Group”, säger Edvin Dzajic, Trecom.

Om Reunify Group

Reunify Group, våra bolag och våra medarbetare har alla Telekom i sitt DNA. Vi har 12 års erfarenhet, vi är uppväxta i branschen och brinner för att alltid leverera de bästa tjänsterna, lösningarna och den bästa servicen.

Men vi brinner minst lika mycket för att hjälpa våra kunder uppnå så kostnadseffektiva lösningar som möjligt. Det är så vi uppnår både framgångsrika, långsiktiga och nöjda kunder. Det är så vi vill förtjäna positionen som marknadens bästa partner inom Telekom.

Reunify Group består idag av företagen Tillmobil, Trecom, Vobbiz, Reswitch och Reunify IT Management. Huvudägare i Reunify Group är Sobro AB och grundaren Briar Karim, tillsammans med ett antal nyckelpersoner.

Kontakt

ReUnify Group
Jim Roslund
Tel: 0701-499310
E-post: jim.roslund@reunifygroup.se

Trecom
Edvin Dzajic
Tel: 010 – 330 16 88
E-post: Edvin.dzajic@trecom.se

Läs fler nyheter